Verhuizing17-02-2016Vanaf februari 2016 is de remise van de Jutter Express verhuisd van Den Helder naar het Brabantse Liempde. Familie Dral, bedankt voor het vertrouwen.

Voor informatie over De Jutterexpress.nl kunt u vragen naar Michel van Kempen, alias Sil


Pensioen16-02-2016Wij danken Lowies Ligtenberg voor de jarenlange exploitatie en het warme hart, dat hij De Jutter Express heeft toegedragen. Wij wensen Lowies (vader trein) het allerbeste in goede gezondheid in de toekomst.


Jutter-Express verdwijnt uit het straatbeeld van Den Helder.01-01-2016Beste bezoeker van de Jutter-Express; Met heel veel pijn in het hart ( zowel letterlijk als figuurlijk ), zal het komende seizoen, de Jutter Express niet langer in het straatbeeld van Den Helder verschijnen. Voor het aanvullen van uw geplande evenementen, feestjes, huwelijken, schoolactiviteiten, verzorgingshuizen, verenigingen, Buurthuizen,en overige organisaties. Met ingang van heden is het dan ook niet meer mogelijk om een ritje te boeken. Vanwege persoonlijke medische beperkingen is de huidige eigenaar/beheerder dit wonder middeltje aan het afstoten. Het is niet langer medisch verantwoord om zijn taken onder de huidige condities uit te voeren. De machinist moet het wat rustiger aan gaan doen, want van zijn personeel moest hij het toch al niet hebben. Maar niet getreurd....! Er zal een gepaste nieuwe lokatie voor ons promotiemiddel gevonden worden, ook al zal dat waarschijnlijk buiten ons huidige tourgebied van Den Helder zijn. Onze orderporto. komt hierbij te vervallen en ook ons voornemen om vrijelijk deel te nemen aan de regionale evenementen kan helaas niet doorgaan. Vele evenementen, w.o. Nautische weekend, Historisch weekend, Lentetuin en Bloemendagen Anna Paulowna, De Marinedagen, Dag van de Muziek, Zomerdromen, Natuur educatie, Carnaval, Ouderen dagen enz. zullen hun ondersteuning bij een alternatief moeten gaan zoeken. Ook de algemene taken welke voor onze doelstelling "Den Helder op de Kaart zetten " hopen we dat die positief ervaren zijn door de promotionele ritten die we gedurende de afgelopen 8 jaar hebben mogen uitvoeren onder de noemer " Verken Den Helder " waaronder vooral ook de algemene promotie van en voor Den Helder, met name voor de zoekende en vaak verloren geraakte toerist, die zijn onderdak bij een alternatief moet gaan zoeken. Met heel veel dank aan U; al die betrokken mensen en organisaties die de afgelopen jaren van onze faciliteiten gebruik hebben gemaakt en onze activiteiten wisten te waarderen, neem ik nu, met pijn in het hart afscheid van u in deze vorm. Tevens dank ik u dat u het mede mogelijk heeft gemaakt dat ik mijn "hobby" gedurende de afgelopen 08 jaar met alle enthousiasme heb kunnen uitvoeren.